Deser z owoców i galaretki

Deser z owoców i galaretki Deser z owoców i galaretki

Składniki do potrawy: Deser z owoców i galaretki

25 dag różnych owoców (np. maliny, banany, brzoskwinie),

2 czerwone galaretki (np. porzeczkowa i wiśniowa)

 

Deser z owoców i galaretkizdjęcie potrawy: Deser z owoców i galaretki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Przygotowanie potrawy: Deser z owoców i galaretki

Galaretki przygotuj według przepisu na opakwaniu. Owoce umyj, pokrój, wyjmij pestki z brzoskwiń. Do foremek wlej tężejącą galaretkę lub do jednego dużego naczynia (patrz zdjęcie), wrzuć owoce, wstaw do lodówki na ok. 2 godz. Można również pokroić galaretkę w kwadraciki, włożyć do foremek i ozdobić owocami.

Polski

portal kulinarny utrzymywany jest z reklam

więc bądź wyrozumiały/a

Języki