Deser z owoców i galaretki

Deser z owoców i galaretki Deser z owoców i galaretki

Składniki do potrawy: Deser z owoców i galaretki

25 dag różnych owoców (np. maliny, banany, brzoskwinie),

2 czerwone galaretki (np. porzeczkowa i wiśniowa)

 

Deser z owoców i galaretkizdjęcie potrawy: Deser z owoców i galaretki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Przygotowanie potrawy: Deser z owoców i galaretki

Galaretki przygotuj według przepisu na opakwaniu. Owoce umyj, pokrój, wyjmij pestki z brzoskwiń. Do foremek wlej tężejącą galaretkę lub do jednego dużego naczynia (patrz zdjęcie), wrzuć owoce, wstaw do lodówki na ok. 2 godz. Można również pokroić galaretkę w kwadraciki, włożyć do foremek i ozdobić owocami.

Polski

Wigilia Boże Narodzeni składniki przepisy przygotowanie potraw wypieki ciasta ciasteczka wypieki baby mazurki

Przygotowanie smakołyków Wigilia Boże Narodzeni przepisy na świąteczne potrawy

Wigilia Boże Narodzeni tradycyjne obyczaje świąteczne

portal kulinarny utrzymywany jest z reklam

więc bądź wyrozumiały/a

Języki