Lodowe co nieco

Lodowe co nieco Lodowe co nieco

Składniki potrawy: Lodowe co nieco

1/4 litra lodów w 3 smakach,

banan,

gęsty sok malinowy

Lodowe co nieco

 

zdjęcie deseru: Lodowe co nieco

 

 

 

 

 

 

 

Przygotowanie - przepis na przygotowanie deseru: Lodowe co nieco

Lody wyłóż na dwa talerzyki, wbij w nie po połowie obranego banana. Banana i lody polej sokiem malinowym. Do tak smakowitej potrawy, idealny jest biały szampan. Świeczka w kształcie serca, doda uroku i tajemniczości przygotowanej potrawie.

Lodowe co nieco Lodowe co nieco
Polski

Wigilia Boże Narodzeni składniki przepisy przygotowanie potraw wypieki ciasta ciasteczka wypieki baby mazurki

Przygotowanie smakołyków Wigilia Boże Narodzeni przepisy na świąteczne potrawy

Wigilia Boże Narodzeni tradycyjne obyczaje świąteczne

portal kulinarny utrzymywany jest z reklam

więc bądź wyrozumiały/a

Języki