Koreczki owocowe

 

Składniki do przygotowania potrawy: Koreczki owocowe

1 jabłko,

słoik żółtych śliwek,

2 marynowane brzoskwinie

Koreczki owocowe

zdjęcie potrawy Koreczki owocowe

 

 

 

 

 

 

 

 

Przygotowanie

Jabłko umyj, obierz ze skórki. Brzoskwinie i jabłka pokrój w plastry. Wraz ze śliwkami nadziej je na długie wykałaczki. Jeżeli lubisz smak słodko-kwaśny - polej owoce sosem (na przykłd toffi).

Polski

Wigilia Boże Narodzeni składniki przepisy przygotowanie potraw wypieki ciasta ciasteczka wypieki baby mazurki

Przygotowanie smakołyków Wigilia Boże Narodzeni przepisy na świąteczne potrawy

Wigilia Boże Narodzeni tradycyjne obyczaje świąteczne

portal kulinarny utrzymywany jest z reklam

więc bądź wyrozumiały/a

Języki