Jabłka pieczone

Jabłka pieczone Jabłka pieczone

Składniki deseru - potrawy: Jabłka pieczone

4 średniej wielkości jabłka,

łyżeczka grubego cukru

Jabłka pieczone

zdjęcie potrawy - deseru: Jabłka pieczone

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Przygotowanie deseru: Jabłka pieczone

Dokładnie umyj jabłka. Poukładaj jabłka na paterze, posyp je cukrem i wstaw do piekarnika na około 20 minut. Wyjmij jabłka jak zaczną pękać i puszczać sok. Przełóż je na talerzyki, nie czekaj z jedzeniem zbyt długo, gdyż gorące są najsmaczniejsze. Parzą ale smakują rewelacyjnie.

Jabłka pieczone Jabłka pieczone

 

Polski

Wigilia Boże Narodzeni składniki przepisy przygotowanie potraw wypieki ciasta ciasteczka wypieki baby mazurki

Przygotowanie smakołyków Wigilia Boże Narodzeni przepisy na świąteczne potrawy

Wigilia Boże Narodzeni tradycyjne obyczaje świąteczne

portal kulinarny utrzymywany jest z reklam

więc bądź wyrozumiały/a

Języki