Gałki lodowe

Gałki lodowe Gałki lodowe

Składniki do przygotowania przepisu: Gałki lodowe

1/2 litra lodów w 3 smakach,

2 rurki waflowe,

wiórki czekoladowe,

gęsty sok malinowy

Gałki  
				lodowe

zdjęcie deseru Gałki lodowe

 

 

 

 

 

 

 

 

{C}

Przygotowanie deseru Gałki lodowe

Lody wyłóż dużą łyżką na dwa talerzyki, udekoruj rurkami, polej sokiem malinowym i posyp wiórkami. Do tak smakowitej potrawy, idealny jest wytrawny szampan. Świeczka w kształcie serca, doda uroku i tajemniczości przygotowanej potrawie.

Gałki lodowe Gałki lodowe

 

Polski

Wigilia Boże Narodzeni składniki przepisy przygotowanie potraw wypieki ciasta ciasteczka wypieki baby mazurki

Przygotowanie smakołyków Wigilia Boże Narodzeni przepisy na świąteczne potrawy

Wigilia Boże Narodzeni tradycyjne obyczaje świąteczne

portal kulinarny utrzymywany jest z reklam

więc bądź wyrozumiały/a

Języki