Zupa z owoców i rabarbaru składniki przepis przygotowanie

 

Zupa z owoców i rabarbaru składniki przepis przygotowanie

Zupa z owoców i rabarbaru Zupa z owoców i rabarbaru zdjęcie

Składniki do przygotowania potrawy Zupa z owoców i rabarbaru:

40 dag rabarbaru,

20 dag agrestu,

10 dag wiśni,

1/2 szklanki cukru,

10 dag drobnego makaronu

 

 

Zupa z owoców i rabarbaru składniki przepis przygotowaniezdjęcie potrawy: Zupa z owoców i rabarbaru składniki przepis przygotowanie

 

 

 

Przygotowanie potrawy Zupa z owoców i rabarbaru:

Zagotuj 3 litry wody z dodatkiem cukru. Rabarbar umyj, obierz i pokrój na małe kawałki. Agrest i wiśnie opłucz, wiśnie wydryluj. Rabarbar i owoce włóż do wrzącego syropu, gotuj około 20 minut.

Makaron ugotuj osobno we wrzącej i osolonej wodzie. Odcedź, przelej zimną wodą, wyłóż na głęboki talerz, zalej zupą.

Zupa z owoców i rabarbaru Zupa z owoców i rabarbaru zdjęcie

Potrawa: Zupa z owoców i rabarbaru - jest już gotowa. Smacznego!

Zupa z owoców i rabarbaru Zupa z owoców i rabarbaru zdjęcie

Zobacz w menu podobne przepisy kulinarne do: Zupa z owoców i rabarbaru składniki przepis przygotowanie

portal kulinarny utrzymywany jest z reklam

więc bądź wyrozumiały/a