Zupa z owoców i rabarbaru składniki przepis przygotowanie

 

Zupa z owoców i rabarbaru składniki przepis przygotowanie

Zupa z owoców i rabarbaru Zupa z owoców i rabarbaru zdjęcie

Składniki do przygotowania potrawy Zupa z owoców i rabarbaru:

40 dag rabarbaru,

20 dag agrestu,

10 dag wiśni,

1/2 szklanki cukru,

10 dag drobnego makaronu

 

 

Zupa z owoców i rabarbaru składniki przepis przygotowaniezdjęcie potrawy: Zupa z owoców i rabarbaru składniki przepis przygotowanie

 

 

 

Przygotowanie potrawy Zupa z owoców i rabarbaru:

Zagotuj 3 litry wody z dodatkiem cukru. Rabarbar umyj, obierz i pokrój na małe kawałki. Agrest i wiśnie opłucz, wiśnie wydryluj. Rabarbar i owoce włóż do wrzącego syropu, gotuj około 20 minut.

Makaron ugotuj osobno we wrzącej i osolonej wodzie. Odcedź, przelej zimną wodą, wyłóż na głęboki talerz, zalej zupą.

Zupa z owoców i rabarbaru Zupa z owoców i rabarbaru zdjęcie

Potrawa: Zupa z owoców i rabarbaru - jest już gotowa. Smacznego!

Zupa z owoców i rabarbaru Zupa z owoców i rabarbaru zdjęcie

Zobacz w menu podobne przepisy kulinarne do: Zupa z owoców i rabarbaru składniki przepis przygotowanie

Polski

Wigilia Boże Narodzeni składniki przepisy przygotowanie potraw wypieki ciasta ciasteczka wypieki baby mazurki

Przygotowanie smakołyków Wigilia Boże Narodzeni przepisy na świąteczne potrawy

Wigilia Boże Narodzeni tradycyjne obyczaje świąteczne

portal kulinarny utrzymywany jest z reklam

więc bądź wyrozumiały/a

Języki