Zupa rybna z pulpetami - składniki przepis sposób przygotowania i przyrządzenia

 

Zupa rybna z pulpetami - składniki przepis sposób przygotowania i przyrządzenia

Zupa rybna z pulpetam Zupa rybna z pulpetam zdjęcia

Składniki Zupa rybna z pulpetami - składniki przepis sposób przygotowania i przyrządzenia:

200 g filetów z mintaja lub sandacza,

2 marchewki,

pietruszka,

seler,

szczypiorek,

jajko,

sól,

pieprz,

natka pietruszki

 

zdjęcie potrawy: Zupa rybna z pulpetami - składniki przepis sposób przygotowania i przyrządzenia Zupa rybna z pulpetami - składniki przepis sposób przygotowania i przyrządzenia

 

 

Przygotowanie Zupa rybna z pulpetami - składniki przepis sposób przygotowania i przyrządzenia:

Marchew, pietruszkę oraz seler umyj i obierz. Ugotuj wywar z włoszczyzny, dodaj odrobinę soli i pieprzu. Rybę oczyść z ości i skóry, trzykrotnie zmiel w maszynce. Dodaj jajko, przyprawy i drobno pokrojony szczypiorek, dokładnie wymieszaj. Dłońmi zwilżonymi w wodzie uformuj pulpety, gotuj je na małym ogniu w wywarze z warzyw (ok. 15 minut). Włoszczyznę wyjmij z wywaru, pokrój w paseczki, dodaj do zupy.

Zupa rybna z pulpetam Zupa rybna z pulpetam zdjęcia

Posyp danie Zupa rybna z pulpetami - składniki przepis sposób przygotowania i przyrządzenia - natką.

Zupa rybna z pulpetam Zupa rybna z pulpetam zdjęcia

Zobacz podobne przepisy kulinarne do: Zupa rybna z pulpetami - składniki przepis sposób przygotowania i przyrządzenia

Polski

Wigilia Boże Narodzeni składniki przepisy przygotowanie potraw wypieki ciasta ciasteczka wypieki baby mazurki

Przygotowanie smakołyków Wigilia Boże Narodzeni przepisy na świąteczne potrawy

Wigilia Boże Narodzeni tradycyjne obyczaje świąteczne

portal kulinarny utrzymywany jest z reklam

więc bądź wyrozumiały/a

Języki