Śledzie z pomidorami przepis składniki sposób przygotowania

 

Śledzie z pomidorami przepis składniki sposób przygotowania

 

Składniki do przygotowania potrawy Śledzie z pomidorami:

3 płaty śledziowe solone, 2 pomidory, 1 cebula, łyżka octu, 2 łyżki oleju, odrobina mielonego pieprzu

 

zdjęcie potrawy: Śledzie z pomidorami przepis składniki sposób przygotowania

 

 

Przygotowanie potrawy Śledzie z pomidorami:

Płaty śledziowe dokładnie umyj, mocz przez godzinę w zimnej wodzie. Pomidory oraz cebulę obierz i pokrój w kostkę.

Śledzie odcedź, opłucz, przekrój wzdłuż na pół, ułóż na półmisku, skrop octem, obłóż pomidorami i cebulą, zalej olejem i posyp pieprzem.

Twoja potrawa: Śledzie z pomidorami jest już gotowa do jedzenia. Smacznego.

 

Zobacz w menu podobne przepisy kulinarne do: Śledzie z pomidorami przepis składniki sposób przygotowania

Polski

Wigilia Boże Narodzeni składniki przepisy przygotowanie potraw wypieki ciasta ciasteczka wypieki baby mazurki

Przygotowanie smakołyków Wigilia Boże Narodzeni przepisy na świąteczne potrawy

Wigilia Boże Narodzeni tradycyjne obyczaje świąteczne

portal kulinarny utrzymywany jest z reklam

więc bądź wyrozumiały/a

Języki