Śledzie z pomidorami przepis składniki sposób przygotowania

 

Śledzie z pomidorami przepis składniki sposób przygotowania

 

Składniki do przygotowania potrawy Śledzie z pomidorami:

3 płaty śledziowe solone, 2 pomidory, 1 cebula, łyżka octu, 2 łyżki oleju, odrobina mielonego pieprzu

 

zdjęcie potrawy: Śledzie z pomidorami przepis składniki sposób przygotowania

 

 

Przygotowanie potrawy Śledzie z pomidorami:

Płaty śledziowe dokładnie umyj, mocz przez godzinę w zimnej wodzie. Pomidory oraz cebulę obierz i pokrój w kostkę.

Śledzie odcedź, opłucz, przekrój wzdłuż na pół, ułóż na półmisku, skrop octem, obłóż pomidorami i cebulą, zalej olejem i posyp pieprzem.

Twoja potrawa: Śledzie z pomidorami jest już gotowa do jedzenia. Smacznego.

 

Zobacz w menu podobne przepisy kulinarne do: Śledzie z pomidorami przepis składniki sposób przygotowania

Polski

portal kulinarny utrzymywany jest z reklam

więc bądź wyrozumiały/a

Języki