Makaron czosnkowy - przepis, składniki, przygotowanie

 

Makaron czosnkowy - przepis, składniki, przygotowanie

Składniki do przygotowania potrawy Makaron czosnkowy - przepis, składniki, przygotowanie:

35 dag makaronu,

4 ząbki czosnku,

2 łyżki oliwy z oliwek, sól

Makaron czosnkowy - przepis, składniki, przygotowanie

 

zdjęcie potrawy: Makaron czosnkowy - przepis, składniki, przygotowanie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Przygotowanie potrawy Makaron czosnkowy - przepis, składniki, przygotowanie:

Makaron ugotuj w osolonej wodzie, przelej zimną wodą, odcedź. Czosnek obierz i zetrzyj na tarce, wymieszaj z oliwą oraz ugotowanym makaronem. Przełóż na półmisek.

 

Zobacz w bocznym menu podobne artykuły do: Makaron czosnkowy - przepis, składniki, przygotowanie

Polski

Wigilia Boże Narodzeni składniki przepisy przygotowanie potraw wypieki ciasta ciasteczka wypieki baby mazurki

Przygotowanie smakołyków Wigilia Boże Narodzeni przepisy na świąteczne potrawy

Wigilia Boże Narodzeni tradycyjne obyczaje świąteczne

portal kulinarny utrzymywany jest z reklam

więc bądź wyrozumiały/a

Języki