Wątróbka smażona z cebulą w kostce składniki przepis jak przygotować wątróbkę

 

 

Wątróbka smażona z cebulą w kostce składniki przepis jak przygotować wątróbkę

 

Składniki do przygotowania potrawy Wątróbka smażona z cebulą w kostce składniki przepis jak przygotować:

 

50 dag wątróbki wieprzowej,

2 duże cebule,

sól,

pieprz,

tłuszcz

 

 

Wątróbka smażona z cebulą w kostce składniki przepis jak przygotowaćzdjęcie potrawy: Wątróbka smażona z cebulą w kostce składniki przepis jak przygotować

 

 

Przygotowanie potrawy Wątróbka smażona z cebulą w kostce:

 

Wątróbkę obmyj, osusz, pokrój w kostkę.

Cebulę obierz, pokrój w kostkę, przełóż na rozgrzaną patelnię z tłuszczem, dodaj wątróbkę, dopraw do smaku solą i pieprzem.

Usmaż wątróbkę, co pewien czas mieszając cebulkę i wątróbkę.

Podawaj potrawę: Wątróbka smażona z cebulą - z ziemniakami i zestawem surówek, czyli tak po staropolsku cool.

 

Zobacz w menu podobne przepisy do: Wątróbka smażona z cebulą w kostce składniki przepis jak przygotować wątróbkę

Polski

Wigilia Boże Narodzeni składniki przepisy przygotowanie potraw wypieki ciasta ciasteczka wypieki baby mazurki

Przygotowanie smakołyków Wigilia Boże Narodzeni przepisy na świąteczne potrawy

Wigilia Boże Narodzeni tradycyjne obyczaje świąteczne

portal kulinarny utrzymywany jest z reklam

więc bądź wyrozumiały/a

Języki